Vilka
är vi
Hemma hos kocken och lantbrukaren Marcus och hans fru Rebecka hittas odling och djur bakom varje hörn. Marcus är utbildad kock och lantbrukare, tidigare har han arbetat som sjökock, lantbrukare och restauranglärare.
Den tomma restauranglokalen på natursköna Karsta Gård ”föll i knät” och möjligheten blev Gårdskocken.
Gårdskocken strävar efter att återvinna och återbruka och skapar tillsammans med lokala producenter ett ekonomiskt kretslopp. Här verkliggör paret drömmen om att det ska vara enkelt att äta god och närproducerad mat, lagad från grunden. Från jord till bord helt enkelt.
Upplev Gårdskocken, en fristad på landet med fantastisk service, där du står i centrum.
Att få vara med hela vägen från jord till bord är helt fantastiskt.
Från jord
Till Bord
I vårt koncept från jord till bord finns det att köpa egenproducerade råvaror samt förädlade varor bestående av bland annat honung från våra egna bigårdar, ägg från vår egna hönsbesättning samt vår egna kaffeblend från Kafferosteriet i Limhamn.
Vår honung kommer från våra bigårdar placerade i Kristianstadsområdet med omnejd. Smakerna varierar utifrån naturen och när på säsongen vi skördat. Vi skördar honung flera gånger under säsongen för att fånga säsongens alla smaker.
Hönsbesättningen är frigående utomhus med tillgång till innevistelse.
I första hand går våra produkter till restaurangens kök och utbudet varierar efter säsong.
Följ oss på Sociala Medier!
Gårdskocken på Facebook