Upptäck

Gårdskocken

Vilka

är vi

Gårdskocken Marcus är utbildad kock, före detta sjökock, lantbrukare och restauranglärare. Tillsammans med sin fru Rebecka driver han Gårdskocken Restaurang, kafé och catering.

Marcus har ett stort hjärta för att själv producera och framställa råvaror. Detta för att kunna servera sina gäster närodlat och närproducerat från grunden. Han önskar att fler skall upptäcka fördelarna med mat som har framställts på det här sättet.

Hos Gårdskocken är god service en av grundpelarna. Du som gäst skall stå i fokus och få precis den service och uppmärksamhet som Du vill ha!

Att få vara med hela vägen från jord till bord är helt fantastiskt.

 

 

Från jord

Till Bord

I vårt koncept från jord till bord finns det att köpa egenproducerade råvaror samt förädlade varor bestående av bland annat honung från våra egna bigårdar, ägg från vår egna hönsbesättning samt vår egna kaffeblend från Kafferosteriet i Limhamn.

Vår honung kommer från våra bigårdar placerade i Kristianstadsområdet med omnejd. Smakerna varierar utifrån naturen och när på säsongen vi skördat. Vi skördar honung flera gånger under säsongen för att fånga säsongens alla smaker.

Hönsbesättningen är frigående utomhus med tillgång till innevistelse.

I första hand går våra produkter till restaurangens kök och utbudet varierar efter säsong.

 

 

Följ oss på Sociala Medier!
Gårdskocken på Facebook

Gårdskocken på Instagram