Cateringmeny

Protein

Kallmarinerad fläskfilé med honung, kapris, balsamico och rödlök

Marinerad kycklingfilé med vitlök, paprika, soja och örter (kall/varm)

Vitvinsmarinerad kycklinglårfilé med vitlök, rosmarin och oliver (kall/varm)

Örtmarinerad dovhjort

Sallader

Grönsallad med rödlök, tomat, gurka, vinägrett

Pastasallad (majonnäs/crème fraiche)

Kikärtssallad med persilja, dill, citron och paprika

Taboulle

Rostade rotfrukter i ugn

Vitlöksmarinerade champinjoner

Potatis

Potatisgratäng

Krämig potatissallad

Klar potatissallad med vinägrett

Bröd

Focaccia

Surdegsbröd med kaffe

Såser

Tzatziki på Gårdskockens vis

Aioli

Hummus (Traditionell/majs/rödbeta)

Soltorkad tomatdressing