GÅRDSKOCKEN

Vilka

är vi

Hemma hos kocken och tidigare lantbrukaren Marcus och hans fru Rebecka hittas odling och djur bakom varje hörn. Marcus är utbildad kock och lantbrukare. Tidigare har han arbetat som sjökock, lantbrukare och restauranglärare.

Den tomma restauranglokalen på natursköna Karsta Gård utanför Kristianstad ”föll i knät” och möjligheten blev Gårdskocken som öppnade mitt under rådande pandemi sommaren 2021. Efter en lyckad start på Karsta gård öppnades möjligheten att även sommartid driva restaurangverksamhet på Karön i Ronneby skärgård med start sommaren 2023 då Gårdskocken gick att besöka både i Kristianstad och Ronneby skärgård, numera hittar ni Gårdskocken sommartid på Karön i Ronneby skärgård. 

Gårdskocken strävar efter att återvinna och återbruka och skapar tillsammans med lokala producenter ett ekonomiskt kretslopp. Här verkliggör paret drömmen om att det ska vara enkelt att äta god och närproducerad mat, lagad från grunden. Från jord till bord helt enkelt.

Att få vara med hela vägen från jord till bord
är helt fantastiskt.

Skip to content