Grand opening


Nu öppnar en ny restaurang – Gårdskocken!

På natursköna Karsta Gård har vi hittat passande lokaler. Karsta Gård ligger en liten bit norr om Österslöv på väg mot Arkelstorp, cirka 15 minuters resväg från Kristianstad.

Inför öppningen lägger vi ribban högt. Vi vill att ni ska märka att vi försöker vara med i hela processen från jord till bord. Vi vill reta era sinnen med nya dofter och smakkombinationer. Vi vill ge er den där härliga känslan när man provar på något nytt. Vi vill helt enkelt ta er ett steg närmare naturen.

Vi kommer att servera lunch, ha kafferep (med en matigare variant) och fredag till söndag kan vi även erbjuda à la carte-meny. På Gårdskocken har vi ambitionen att alla ska hitta en smak de älskar!

Lördagen den 17 juli är det dags för invigning. Från kl. 11.00 är ni välkomna att hälsa på. Då har ni chansen att prova på vårt Kafferep.

Kafferep är ett spännande koncept där ni kan få både matigt och sött på en gång! Tre smörrebröd med spännande smaker eller kombinera smörrebröd med smörgåstårta och snitt. Sugen på mer sött? Ta bara av det söta utbudet… eller kombinera matigt och sött…

À la carte-rätterna serveras från 17.00. Den kompletta menyn hittar du på vår hemsida, men vi kanske får lov att reta aptiten med några exempel?  Tagliatelle med vildsvinsalsiccia, Gårdskockens Ravioli, Våra Vilda Burgare. Menyn har smaker som inte ska beskrivas, de ska testas. Hitta era egna favoriter.

Lördag 17 juli har vi levande musik. Emil Bogdanow med Band spelar från 17.00 i restaurangen. Emil Bogdanow och band

Ni hittar våra öppettider på hemsidan. Missa inte att boka bord!

Telefon: 070 – 522 53 33

Välkomna!
Marcus & Rebecka Paci

Följ oss på Facebook

+ There are no comments

Add yours